Tulisijat ja uunit

NunnaUunin varaavat tulisijat tuovat puhdasta lämpöä ja Kultaisen Tulen tunnelmaa jokaiseen kotiin. Rakentajan ja remontoijan on entistäkin helpompi löytää tulisijoistamme se kaikkein mieluisin vaihtoehto lämmitykseen.

Tulisijojen käyttötarkoitus ja lämpöominaisuudet vaihtelevat. Lopputulos on sitä parempi, mitä tarkemmin tulisija on mitoitettu omiin tarpeisiin ja kodin neliöihin. Ammattitaitoiset myyjämme varmistavat yhdessä kansanne teille sopivimman vaihtoehdon.

Tulisijoja on laajassa mallistossa erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisiin tiloihin. Varaavat vuolukivitulisijamme luovuttavat lämpöä jopa 48 tuntia, varaavat injektoritakat jopa 24 tuntia ja kamiinat jopa neljä tuntia. Jatkuvasti kehittyvä mallisto ei jätä ketään kylmäksi.

Tulisijan tärkein kumppani on piippu. Piippuja on mallistossa uudis- ja saneerauskohteisiin, joten kaikkiin vaihtoehtoihin löytyy varmasti ratkaisu. Kotimaiset HärmäAirin laadukkaat ja paloturvalliset piiput ovat näyttäviä ja tehokkaita. Hormien monikerroksiset eristerakenteet tekevät piipusta turvallisen mahdollistaen samalla tyylikkäät ja näyttävät ratkaisut.

Pyydä asiantuntijamme käymään ilmaiselle kartoituskäynnille, niin laitetaan tulisija asiat kuntoon.

Kotimaista laatua

Lämpöä ja tunnelmaa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä ilmainen kartoituskäynti tai tule käymään myymälässämme Jyväskylän Seppälässä.

RL Koti | puh. 040 969 1230 | info@rlkoti.fi
RL Koti myymälä | Ahjokatu 10, 40320 Jyväskylä
Avoinna Ti 10-16, Ke 10-18, To 10-16, Pe 10-16, La 10-14